Dykdator

Dykdator ger dig information i realtid där de med hjälp av algoritmer beräknar din absorption och frisättning av kväve, detta gör att du får en enkel och säker dykning.  

Dykdatorer har blivit mycket mer avancerade under de senaste åren med suverän teknik som varje dykare kommer att njuta av. Många dykare runt om i världen förlitar sig fortfarande på Dyktabeller för att beräkna all information för sitt dyk. Dessa tabeller kan användas för att beräkna kvävenivåer, ytintervall och rekommenderade undervattentider. Dykdatorer automatiserar detta för att ge dig en mer exakt beräkning i realtid av all din dykinformation. Dykdatorer erbjuder högsta säkerhet och en uppdaterad logg över ditt dyk.

Armbands dykdator
Detta är den vanligaste dykdatorns stil eftersom den är lätt att använda och ännu lättare att bära. Bekvämligheten med att din information visas på handleden gör detta till ett tilltalande alternativ för dykare på alla färdighetsnivåer. Dessa handledsdatorer är både luft- och Nitrox kompatibla.

Avancerad dykdator
Alla avancerade dykdatorer är luftintegrerade vilket innebär att de är kopplade till din lufttank för att ge dig information i realtid om återstående luft. Termostater, klockor och digitala kompasser hjälper dig att ge dig mer information när du dyker under vattnet.