SeaCure Munstycke

Tillfälligt slut

SeaCure är ett formbart dykmunstycke som passar varje dykares mun, tänder, och käke vilket ger maximal stöd för en regulator.

Professionella och fritidsdykare kommer att uppleva SeaCure som extremt väl lämpad för alla typer av dykning.

Dessutom fungerar den lika bra på en snorkel.

Välj en variant:

Pris från 299,00 kr
Please select variants first

SeaCure Munstycke

Får en regulator i munnen dig att påminnas om att ta röntgen hos tandläkaren?

  • Om så är fallet är du inte ensam. Många dykare har känt samma obehag.
    Lyckligtvis finns det ett slut på obehaget. Nästan alla som investerar i ett anpassat dykmunstycke upplever en behagligare känsla under och efter ett dyk.


Hitta rätt storlek för din regulator eller snorkel


Design koncept

Konventionella dykmunstycken som för närvarande finns på marknaden har alla bettskruvar som endast omfattar främre tänder och måste därför använda käkens främre del för att behålla munstycket / regulatorn under dykning. 

SeaCure munstycke, som är formbar, kan inte bara passa perfekt i varje enskild mun, men kan faktiskt komma in i munnen hela vägen till munnens baksida som utnyttjar alla dykarens tänder. Resultatet är att de stora bakre tänderna nu kan användas för att behålla munstycket / regulatorn under dykning, vilket kraftigt minskar den nödvändiga muskelansträngningen.

SeaCure-munstycket är individuellt form gjuten efter varje dykares mun och kan därmed byggas i en mycket starkare konstruktion.

Den signifikanta minskningen av muskelansträngning som krävs för att behålla munstycket / regulatorn under dykning leder till mindre huvudvärk hos känsliga dykare och ger en behagligare känsla.

Kompletta gjutningsinstruktioner ingår, dessa har visat sig vara helt tillfredsställande för att forma själva munstycket.
Konceptet är att med en sax trimma onödigt material från enheten så att den passar munnen. Sedan används kokande vatten för att mjuka upp munstycket innan gjutning. Munstycket är återgjutbar vilket tillåter justeringar, för bästa komfort.

https://seacuremouthpiece.com/


Om du inte är säker på rätt storlek, mät av regulatorns öppning (utsidan, topp till botten och sida till sida).

Storlek

Sida till sida

Utsida topp till botten

Storlek 1

28.6mm

12.7mm

Storlek 2

30.2mm

15.9mm

Storlek 3

28.6mm

12.7mm

Storlek 4

49.2mm

17.5mm

Storlek 5

36.5mm

20.6mm