• Enkelt, inspirerande och tillgängligt.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Det du behöver för sportdykning och sidemountdykning.

FinnSub Bang

 • 3 995 kr

FinnSub Bang har hög ljusstyrka är detta det bästa valet för dykare som kräver en stark ljusstråle. För optimal användning levereras FinnSub Bank i 2 modeller


Produkten finns i lager, skickas inom 1 - 3 arbetsdagar.

FinnSub Bang har hög ljusstyrka är detta det bästa valet för dykare som kräver en stark ljusstråle. För optimal använding levereras FinnSub Bank i 2 modeller:  

 • BANG Spot: 5-graders ljusstråle för dykare som dyker i grumliga vatten eller grottor  
 • BANG Wide: 10-graders ljusstråle för sport- och fritidsdykare som dyker i klart vatten och vill ha intensiv ljustäckning i ett så stort område som möjligt

Ljuspunkt belyser objektet samtidigt med omgivningen, det lyser genom det mörka vattnet och det är bekvämt för effektiv signalering. Det belyser utrymmet framför dig utan att du blända din dyk kompis. 

Laddning sker via externa magnetiska laddningskontakter på baksidan av lampan.
Unikt driftsätt - tre gånger för att slå på och av ljuset, två för att växla mellan lägen.
Dubbel programvaran analyserar med hjälp av en accelerometer och identifierar om lampan är i eller ur vattnet. Ur vattnet analyserar programvaran vibrationerna för att minimera risken för oavsiktlig aktivering av ljuset genom transport etc.

Energi Litiumjonteknik - Egenskaperna hos en energikälla gjord av Li-ion-batterier är perfekta i kombination med lysdioder. Den elektriska strömförsörjningen i FINN LIGHT-lampor ger konstant ström över hela spektrumet av dykinsatser. Li-Ion-batterier är inte föremål för memoy-effekten. De kan därför laddas och lossas delvis utan att förkorta livslängden.

Material Höljena på lamporna och ackumulatortankarna är gjorda av en aluminiumlegering som tidigare värmebehandlats för att få en yta med högre densitet. Vi valde legeringen på grund av dess kemiska och fysiska egenskaper, särskilt på grund av dess motståndskraft mot korrosion. Det är helt okänsligt för saltvatten, vilket resulterar i en lång livslängd. 

Goodman handtag Exklusiv, anatomisk, original. Detta är vår version av Goodman Handle, designad i vår egen designstudio. Denna version är mer bekväm och praktisk än någon annan. Känslan är mycket trevlig, alla skruvar är infällda. Vi har valt Delrin® som det mest lämpliga materialet. Den behåller de mekaniska egenskaperna även vid mycket låga temperaturer. 

LED står för "light emitting diode". Detta är ett litet halvledarchip som är mycket stabilt och ger tusentals driftstimmar, lysdioder avger inte lika mycket värme som andra ljuskällor. Det är därför de är mest effektiva. Förhållandet mellan ljuseffekt och energiförbrukning har hittills gjort dem oöverträffade. De har inga komponenter som kan gå sönder eller brinna. Livslängden på våra lysdioder är ca. 10000 driftstimmar. 

 • 7000 k Ljustemperatur / ljusintensitet: 1100 lumen
 • Överhettningsskydd 
 • Kortslutningsskydd 
 • Överbelastnings- och urladdningsskydd 
 • Universal Softhandle 
 • Förpackad i en högkvalitativ väska av tvättväska 
 • Vikt: 250 g på ytvattnet och endast 70 g under vatten 
 • Batteriets livslängd: 600 fulla laddningscykler
 • 2 effektnivåer - 30% (366 lumen) och 100% (1100 lumen)  - Driftstid 2 timmar / 10 timmar 

Levereras med Lampa, Laddare, och väska.